top of page

LIFE COACHING

Vannak olyan céljaid, melyeket szeretnél elérni, esetleg olyan problémáid, melyeket szeretnél megoldani?

Erre jó a life coaching.  :)
 

Ezen az oldalon elmesélem, hogyan segítek az ügyfeleimnek elérni életcéljaikat, miközben javul az angol nyelvtudásuk szintje, és nyelvi magabiztosságuk is növekszik.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

A felsorolt területek kapcsán tudok neked segíteni megoldást találni és elérni céljaidat:

 1. Boldogság elérése

 2. Barátok szerzése

 3. Randizás

 4. Kapcsolatjavítás

 5. Gyermeknevelés

 6. Szorongáscsökkentés

 7. Stresszkezelés

 8. Munka és magánéleti egyensúly

 9. Munkateljesítmény javítása

 10. Karrierválasztás

 11. Az célok elérése:

 • Munkával kapcsolatos célok

 • Vállalkozással kapcsolatos célok

 • Kreatív/művészeti célok

MILYEN MÓDSZERT HASZNÁLOK?

Az alábbi technikákkal és módszerekkel segítek ügyfeleimnek elérni céljaikat:

 

1.  Megismerkedünk

 

Találkozunk online vagy személyesen egy ingyenes konzultációra, ahol lehetőségünk lesz megismerni egymást és beszélgetni, így megtapasztalhatod, milyen érzés velem együtt dolgozni.  :)

 

2.  Milyen jelenleg az életed?

 

Beszélgetünk arról, hogy milyen most az életed, hogy érzed magad a bőrödben, milyen területeken szeretnél változást elérni.

 

3.  Céljaid tisztázása

 

Együtt felfedezzük, hogy mik a legfontosabb belső céljaid. Például két év múlva milyennek szeretnéd látni az életed, és hogyan szeretnéd magad érezni?

 

4. Hallgatás az intuícióra

 

Néha azért nem haladunk előre, mert nem a saját életünket éljük, hanem másokét.  Segítek neked abban, hogy jobban tudj hallgatni az intuíciódra és a megérzéseidre, így abba az irányba tudsz haladni, amely tényleg a legjobb neked.

 

5.  Az akadályok megfejtése és legyőzése

 

Kibogozzuk, hogy eddig mi akadályozott téged abban, hogy elérd céljaidat.  Segítek neked legyőzni a szégyenérzetet, régi traumáidat és félelmeidet, amelyek eddig akadályozták az előrehaladásod.

 

6.  A személyiséged és erősségeid ápolása

 

Megfejtjük, átnézzük, hogy milyen a személyiséged, mik az erősségeid és értékeid.  Azok az emberek a legboldogabbak és legsikeresebbek, akik az erősségeik szerint élnek, és nem a gyengeségeikkel foglalkoznak.

 

7.  A "boldogságszükségleteid" kielégítése

 

Átnézzük, hogy mik a "boldogságszükségleteid", és segítek neked kielégíteni őket, hogy már most boldog lehess, és ne csak céljaid elérésekor érezd majd jól magad.

8.  A szorongás és belső gátlások legyőzése

 ​

Ahogy haladsz célod felé, újabb szorongások bukkanhatnak fel, például lámpaláz, írói válság, félelem a változástól, stb.  Segítek neked legyőzni ezeket a szorongásokat pozitív és hatékony szorongás-coaching módszeremmel.

 

9.  A pozitív szemléletmód fejlesztése

 ​

Segítek neked elsajátítani a 'növekedési szemléletmódot', hogy szembe merj nézni a kihívásokkal, merj hibázni és eközben tanulni a hibáidból.  Vizualizációs technikákat is alkalmazhatunk, hogy nyugodtabban és boldogabban haladj céljaid felé.

 

10.  A céljaid elérése

 

A céljaid elérésekor magabiztos leszel, megkönnyebülést érzel, és egész lényedet átjárja majd a lelki nyugalom és béke, hiszen sikerült hallgatnod az intuíciódra, sikerült legyőzni a kihívásokat és elérni azokat a életcélokat, amelyek a legfontosabbak neked.

HOGY ZAJLIK MAGA A COACHING?

1.  Minden héten egy alkalommal találkozunk egy 80 perces konzultációra online vagy személyesen, angol vagy magyar nyelven, a te választásod szerint.

 

2.  A hét folyamán bármikor írhatsz nekem e-mailt, leírhatod a gondolataidat, észrevételeidet, problémáidat, érzéseidet, stb.

 

3.  Én is e-mailben fogom neked küldeni az észrevételeimet, ötleteimet, olvasmányokat, kérdőíveket, hogy minél gyorsabban, könnyebben és boldogabban találj rá a megoldásokra és haladj céljaid felé.

LIFE COACHING ÉS ANGOL TANÍTÁS EGYÜTT

A life coachingot jól lehet kombinálni az angol tanulással.

 

Sőt, akkor javul a nyelvtudásunk szintje a leggyorsabban, ha arról beszélgetünk, ami a legfontosabb nekünk.

 

Itt van egy videó, melyben arról beszélek, hogy pontosan hogyan kombinálom a coaching-ot az angol tanítással.

Ha többet szeretnél tudni az angol tanításról vagy a szorongás-coachingról, kattints ide:

Ha szeretnél foglalni egy ingyen konzultációt, kattints ide:

bottom of page