top of page

LIFE COACHING

Vannak olyan céljaid, amiket szeretnél elérni, esetleg olyan problémáid, amiket szeretnél megoldani?

 

NÉZD MEG AZ ALÁBBI VIDEÓT, MELYBEN ELMONDOM...

1.  Mi a life coaching és hogyan lettem life coach.

2.  Hogyan segítek az ügyfeleimnek elérni életcéljaikat, miközben javul az angol nyelvtudásuk szintje és nyelvi magabiztosságuk is növekszik.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

A felsorolt területek kapcsán tudok neked segíteni megoldást találni és elérni céljaidat:

 1. Boldogság elérése

 2. Barátok szerzése

 3. Randizás

 4. Kapcsolatjavítás

 5. Gyermeknevelés

 6. Szorongáscsökkentés

 7. Stresszkezelés

 8. Munka és magánéleti egyensúly

 9. Munkaiteljesítmény javítása

 10. Karrierválasztás

 11. Az célok elérése:

 • Munkával kapcsolatos célok

 • Vállalkozással kapcsolatos célok

 • Kreatív/müvészeti célok

 • Kapcsolati célok

MILYEN MÓDSZERT HASZTNÁLOK?

Az alábbi technikákkal és módszerekkel segítek ügyfeleimnek elérni céljaikat:

 

1.  Megismerkedünk

 

Találkozunk online vagy személyesen egy ingyenes konzultációra, ahol lehetőségünk lesz megismerni egymást és beszélgetni, így megtapasztalhatod, milyen érzés velem együtt dolgozni.  :)

 

2.  Milyen jelenleg az életed?

 

Beszélgetünk arról, hogy milyen most az életed, hogy érzed magad a bőrödben, milyen területeken szeretnél változást elérni

 

3.  Céljaid tisztázása

 

Együtt felfedezzük, hogy mik a legfontosabb belső céljaid. Például két év múlva milyennek szeretnéd látni az életed és hogyan szeretnéd magad érezni?

 

4. Hallgatás az intuícióra

 

Néha azért nem haladunk előre, mert nem a saját életünket éljük, hanem másokét.  Segítek neked abban, hogy jobban tudj hallgatni az intuíciódra és a megérzéseidre, így abba az irányba tudsz haladni, ami tényleg a legjobb neked

 

5.  Az akadályok megfejtése és legyőzése

 

Kibogozzuk, hogy eddig mi akadályozott téged abban, hogy a elérd céljaidat.  Segítek neked legyőzni a szégyenérzetet, régi traumáidat, félelmeidet, amik eddig akadályozták az előrehaladásod.

 

6.  A személyiséged és erősségeid ápolása

 

Megfejtjük, átnézzük milyen a személyiséged, mik az erősségeid, és értékeid.  Azok az emberek a legboldogabbak és legsikeresebbek, akik az erősségeik szerint élnek és nem a gyengeségeikkel foglalkoznak.

 

7.  A "boldogságszükségleteid" kielégítése

 

Átnézzük, hogy mik a "boldogságszükségleteid", és ez alapján segítek neked megtalálni azokat a módszereket amelyekkel teljesíteni tudod vágyaidat, hogy már most boldog lehess, és ne csak céljaid elérésekor érezd majd jól magad.

 

8.  A megoldások felfedezése

 

Most hogy világosak a belső céljaid, konkrét megoldásokat találunk ki, hogy elérhesd áhított céljaidat. A megoldás állhat egy perspektívaváltásból vagy konkrét lépésekből a céljaid felé.

 

9.  A szorongás és belső gátlások legyőzése

 ​

Ahogy haladsz célod felé, újabb szorongások bukkanhatnak fel, például lámpaláz, írói válság, félelem a változástól, stb.  Segítek neked legyőzni ezeket a szorongásokat, pozitív és hatékony szorongás-coaching módszeremmel.

 

10.  A pozitív szemléletmód fejlesztése

 ​

Segítek neked elsajátítani a 'növekedési szemléletmódot', hogy szembe merj nézni a kihívásokkal, merj hibázni és eközben tanulni a hibáidból.  Vizualizációs technikákat is alkalmazunk, hogy nyugodtabban és boldogabban haladj céljaid felé.

 

11.  A céljaid elérése

 

A céljaid elérésekor magabiztos leszel, megkönnyebülést érzel és egész lényedet átjárja majd a lelki nyugalom és lelki béke, hiszen sikerül hallgatnod az intuíciódra, sikerül legyőzni a kihívásokat, és elérni azokat a életcélokat, amik a legfontosabbak neked.

HOGY ZAJLIK MAGA A COACHING?

1.  Minden héten egy alkalommal találkozunk egy 75 perces konzultációra, online vagy személyesen, angol vagy magyar nyelven, a te választásod szerint.

 

2.  A hét folyamán bármikor írhatsz nekem e-mailt, leírhatod a gondolataidat, észrevételeidet, problémáidat, érzéseidet stb.

 

3.  Én is e-mailben fogom neked küldeni az észrevételeimet, ötleteimet, olvasmányokat, kérdőíveket, hogy minél gyorsabban, könnyebben, és boldogabban találj rá a megoldásokra és haladj céljaid felé.

LIFE COACHING ÉS ANGOLTANÍTÁS EGYÜTT

A life coachingot jól lehet kombinálni az angoltanulással.

 

Sőt akkor javul a nyelvtudásunk szintje és nő a magabiztosságunk a leggyorsabban, ha arról beszélgetünk, ami a legfontosabb nekünk.

 

Itt van egy videó, amiben arról beszélek, hogy pontosan hogyan kombinálom a coaching-ot az angoltanítással.

Ha többet szeretnél tudni az ANGOLTANÍTÁS-ról vagy a SZORONGÁS-COACHING-ról, kattints ide:

Ha szeretnél foglalni egy INGYEN KONZULTÁCIÓT, kattints ide:

bottom of page